Gustav Lindquist - Sebastian Kristensson - Christian Ahlström - Pontus Andersson

Viktor Jörgensen, Andreas Sonesson (mv), Victor Larsson, Anders Mårtensson och Andreas Sonesson

Jens Sintéus ut - Anders Mårtensson in 65 min
Pontus Andersson ut - Andreas Sonesson in 65 min
Nicklas Mattsson ut - Patrik Lippe in 77 min

MATCHKOMMENTARER
Förlust i genrepet borta mot Skivarp. En match som borde varit avgjord i första halvlek och som aldrig borde kunnat förlorats då våra målvakter inte gör ett enda ingripande på 90 minuter. I den 3:e minuten spelar Gustav Lindquist fram Oliver Oliveros som kommer fri men kommer ur vinkeln lite och skjuter utanför. I den 12:e minuten bryter pigge Pontus Andersson ett uppspel och trampar iväg mot mål men Pontus väl avvägda avslut prickar stolpen. I den 19:e minuten släpper Pontus Andersson fram bollen till Johan Hellström som kommer fri men målvakten räddar. Returen går ut till Johan Hellström igen som skjuter igen men målvakten gör en ny räddning. I den 24:e minuten kommer Oliver Oliveros fri men målvakten räddar Olivers avslut. I den 29:e minuten spelar Oliver Oliveros fram bollen till Johan Hellström som kommer fri men målvakten gör ännu en räddning. Första halvlek slutar mirakulöst 0-0 efter bra ÖT spel med många klara målchanser. Den andra halvleken fortsätter med många fina ÖT chanser. I den 48:e minuten kommer Oliver Oliveros fri från mitten och precis när han avlossar sitt skott studsar bollen till och skottet far högt över. I den 52:a minuten är Oliver Oliveros på väg genom Skivarps försvar men görs ned och domaren blåser straff. Johan Hellström stegar fram och slår in 0-1 för ÖT Smygehuk. Detta var Johans 4:e mål i träningsmatcherna. ÖT fortsätter att ha kontroll över spelet och man bara väntade på fler mål. Men de kom inte. I den 81:a minuten får Skivarp en frispark strax utanför ÖT:s straffområde. Skivarpsspelaren stegar fram och placerar in 1-1 på Skivarps första avslut på mål. I matchens 90:e minut får Skivarp en ny frispark precis utanför ÖT:s straffområde. Samma spelare stegar fram och placerar in 2-1 bakom Andreas Sonesson. Matchen blåses av strax därefter och ÖT förlorar otroligt nog med 2-1 trots stort bollinnehav och klara målchanser. Men fotboll går ju ut på att göra mål och det lyckades vi inte med speciellt väl. Nu tar vi nya tag och laddar inför seriepremiären som är på lördagen den 14:e april 15:00 på Smygehamns IP mot Liria IF.